Volg ons
Search
Close this search box.

Partner in beeld: Netwerk Palliatieve Zorg

Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat S&L Zorg de samenwerking met Netwerk Palliatieve Zorg afsloot. Hoog tijd om hen weer eens onder de aandacht te brengen. Want het werk wat ze doen is belangrijk en waardevol.

Een waardevolle bijdrage aan iemands leven

Wanneer je de boodschap krijgt dat je niet beter wordt, als er dementie wordt gediagnosticeerd of als je heel erg kwetsbaar wordt staat de wereld van onze bewoners en wettelijke vertegenwoordigers op zijn kop. En ontstaan er allerlei vragen, wensen en zorgen. Niet alleen bij de bewoner, maar ook bij de naasten. Er is behoefte aan een ander soort zorg. Aan zorg die het leven, ondanks de  ziekte of kwetsbaarheid , nog zo aangenaam mogelijk maakt. Zorg die ondersteunt bij wat een bewoner en naasten belangrijk vinden en waar ze behoefte aan hebben.

Netwerk Palliatieve Zorg ondersteunt S&L Zorg in het bieden van de laatste zorg, die juist zo belangrijk is. Of het nu gaat om lichamelijke klachten, emotionele aspecten of ondersteuning van naasten. Netwerk Palliatieve Zorg is gericht op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Zodat iedereen, op zijn of haar eigen manier, waardig afscheid kan nemen. Want palliatieve zorg gaat over kwaliteit van leven.

Samen met het expertteam palliatieve zorg en rouw van S&L zorg, waarin arts Ymke Breuers, gedragsdeskundige Wendy Goossens, Verpleegkundige Bianca Mathijssen, geestelijk verzorger Madeleine Timmermans en palliatief zorgconsulent Nicole Hopstaken deelnemen, proberen we bewoners en familie zo goed mogelijk te ondersteunen. En zeker ook onze medewerkers te voorzien van info en handvatten om hun palliatieve werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen doen.

Wil je meer weten over Netwerk Palliatieve Zorg? kijk dan de website: https://netwerkpalliatievezorgrbt.nl/

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud