Volg ons
Search
Close this search box.
Opening Kunst&Zo kunstenaars feest

Opening Kunst&Zo

Onder het genot van muziek, een hapje en drankje, en heel veel kunst was onlangs officiële opening van KUNST&ZO op Lambertijnenhof.

De kunstenaars openden zelf de galerie. Speciaal hiervoor hadden ze een prachtig kunstwerk voor de ingang gehangen. De spanning werd eerst een beetje opgebouwd, waarna ze naar binnen stormden. Dwars door het kunstwerk heen. Met groot applaus was zo de officiële opening van KUNST&ZO een feit. Daarna mochten ook de gasten een kijkje nemen. En wat waren er veel gasten. Familie, vrienden, relaties, vrijwilligers en medewerkers. Natuurlijk was er bij binnenkomst direct een glaasje champagne. Het was heerlijk weer, dus na het rondneuzen binnen, kon er buiten genoten worden van een hapje, een drankje en lekkere muziek.

De kunstenaars hebben de galerie en het atelier nu echt in gebruik genomen. De prachtige kunst (en cadeaus) zijn mooi uitgestald in de nieuwe ruimte, die doordeweeks door iedereen te bezoeken is van 09.30 tot 15.30 uur. Je kunt bij KUNST&ZO ook terecht voor Kunstuitleen.

Dagbestedingsactiviteit
KUNST&ZO is een dagbestedingsactiviteit van S&L Zorg waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ze bedenken en maken prachtige schilderijen en keramische objecten. De kunstenaars halen hun inspiratie uit de wereld om hen heen, de dingen die ze meemaken. Regelmatig werken ze in opdracht, dan diepen ze een thema uit en maken een kunstwerk ‘op maat’. KUNST&ZO was voorheen gevestigd in het centrum onder de naam Kunstsjop.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud