Volg ons
Search
Close this search box.

Marktonderzoek wonen bij S&L Zorg

]S&L Zorg doet er alles aan om het haar bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Dit door middel van goede zorg, de juiste behandeling, het organiseren van diverse activiteiten, het aanbieden van dagbesteding, maar zeker ook fijn wonen. S&L Zorg wil dat haar bewoners zich echt thuis voelen en is dan ook continu bezig met het zoeken naar wat er nog verbeterd kan worden.

Momenteel wordt het strategisch vastgoedbeleid 2018-2028 geschreven, ver vooruit kijken dus. Ook ver vooruit bedenken wat de wensen van onze bewoners in de toekomst zullen zijn. Om hier een beter beeld bij te krijgen, hebben we vragen gesteld aan bewoners/wettelijk vertegenwoordigers en onze medewerkers. Bij aanvang van het onderzoek was duidelijk dat het lastig zou zijn voor individuen om vragen over wonen in het algemeen te beantwoorden. Ieder mens heeft namelijk andere behoeften, ieder mens is uniek en iedere beperking ook. Iedere woonwens is daarom individueel. Toch hebben we het geprobeerd.

Uit het onderzoek zijn een paar interessante zaken naar voren gekomen, die we op deze pagina in grafieken hebben weergegeven. Binnen S&L Zorg is het complete rapport uiteraard beschikbaar.

Het totaal van gegevens in dit rapport geven richting en een indruk, echter geen volledige uitsluitsel wat de juiste keuzen zijn. De keuze op het gebied van vastgoed zal gemaakt worden aan de hand van een grote hoeveelheid van informatie, waarvan dit onderzoek slechts één van de bronnen is.

Dit onderzoek is een bondige onderzoeksvorm. De resultaten zijn slechts bedoeld om een betere indruk van de wensen te verkrijgen dan voorafgaand aan het onderzoek het geval was.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud