Volg ons
Search
Close this search box.
Night Watch 1 nachtzorg hertek S&L Zorg

S&L Zorg test de NightWatch

Het innovatieve product de NightWatch (van livassured) wordt door S&L Zorg getest tegelijkertijd met de implementatie van een compleet nieuwe techniek van de nachtzorg. De NightWatch is een comfortabele armband die gedurende de hele nacht nauwlettend de hartslag en beweging van de drager meet, terwijl deze in bed ligt. Wanneer het systeem een zware epilepsie aanval vermoedt, wordt er een waarschuwingssignaal gegeven aan een hulpverlener in een andere ruimte. Regulier gaat het signaal naar het bijbehorende basisstation, maar bij S&L Zorg hebben we het gekoppeld aan een nieuw nachtzorg systeem van de leverancier Hertek. Door die koppeling wordt het product getest op een wijze die in de professionele zorg echt een toegevoegde waarde kan hebben.

De NightWatch detecteert in hoge mate van nauwkeurigheid diverse soorten aanvallen, waaronder: tonische aanvallen, tonisch-clonische aanvallen en hypermotore aanvallen.

In de test bekijken we of het product naar onze mening de aanvalsdetectie kan verbeteren en voor welke bewoners het van toegevoegde waarde kan zijn.

Lees meer over de vernieuwing van de nachtzorg binnen S&L Zorg.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud