Volg ons
Search
Close this search box.
EVMB

Nieuwe strategie is een reisgids

Eigenlijk kun je alles wat we doen heel goed vergelijken met een ontdekkingsreis. De reis van onze bewoners en deelnemers is de weg naar een goed en prettig leven. De bewoner/deelnemer is de gids van deze reis. Daarom is de nieuwe strategie van S&L Zorg opgeschreven in de vorm van een reisgids!

De hele strategie wordt eenvoudig uitgelegd, steeds worden onderdelen vergeleken met dingen die je tijdens een reis ook tegenkomt of meemaakt. Om richting te geven tijdens deze mooie reis hebben we zelfs ook een kompas, met heldere doelen en de middelen die we inzetten om daar te komen.

Samen op weg is het thema van onze reis. De reisgids: ons strategisch beleidsplan is onze houvast om de komende jaren een goede reisgenoot te blijven.

De reisgids is gedrukt in een beperkte oplage en verspreid onder de mensen die mee hebben gedaan aan de voorbereidende sessies en onder de teams bij S&L Zorg. Maar het plan is ook digitaal te bekijken. Klik hier voor het hele strategisch beleidsplan.

De samenvatting van het plan inclusief het kompas is binnen S&L Zorg op papier veel breder verspreid. Wil je een exemplaar? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@slzorg.nl. Door te klikken op de afbeeldingen op deze pagina, kun je de samenvatting ook digitaal bekijken.

We wensen iedereen veel plezier en succes met de uitvoering van deze mooie strategie! Want, deze reis maken we samen!

Klik op de afbeeldingen hieronder om de samenvatting van de strategie te bekijken.

Bekijk hier de video die gebruikt is om het traject rondom dit strategisch beleidsplan te starten.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud