Volg ons
Search
Close this search box.
KUNST&ZO, S&L Zorg

Meilust Kunstwijk van Bergen op Zoom

Meilust wordt de Kunstwijk van Bergen op Zoom en wellicht zelfs van Nederland!

Vanaf mei werken er 21 kunstenaars samen vanuit de wijk Meilust, dat is een enorm aantal en maakt Meilust direct de Kunstwijk van Bergen op Zoom. De kunstenaars werken bij Kunst&Zo, een nieuwe galerie en atelier gelegen midden in de wijk Meilust. Samen met bewoners en ondernemers nemen ze vanwege de opening nu ook nog eens de hele wijk onder handen. Kunst&Zo wordt officieel geopend op vrijdag 7 juli en de kunstenaars hebben gevraagd aan de inwoners en ondernemers in de wijk Meilust om zelf kunst te maken en deze tussen 3 en 7 juli op een zichtbare plaats op te hangen.

Kunst in elke woning

Alle inwoners van Meilust hebben een poster in de brievenbus gekregen met een lege lijst. Ze kunnen de lijst zelf vullen met de mooiste creaties. Ook ondernemers kunnen meedoen en met collega’s een kunstwerk of complete expositie maken. Kunstenaars van Kunst&Zo lopen door de wijk en spotten de kunst. De mooiste creatie wint een prachtige prijs. In de week van de opening hangt de wijk Meilust dus vol met de meest opvallende en kunstzinnige creaties!

De opening van Kunst&Zo is de start van iets moois in Meilust. Vanaf dat moment zal er in de wijk veel vaker kunst te zien zijn!

Atelier, galerie en uitleen

Bij Kunst&Zo kun je de kunstenaars echt aan het werk zien. Ze vinden de aandacht en het directe contact met klanten erg fijn. Als je een donatie doet aan de dagbesteding van S&L Zorg, krijg je altijd een mooi kunstwerk cadeau! Jouw donatie wordt meteen geïnvesteerd in de dagbestedingsprojecten van S&L Zorg.

We bieden ook een KUNSTUITLEEN service. “Kunst toegankelijk maken voor iedereen” is het uitgangspunt. Voor 25 euro per jaar sluit je een abonnement af en kun je een kunstwerk lenen dat je zelf uit de collectie van KUNST&ZO uitkiest. We kunnen de kunst ook éénmaal per jaar bij je komen omwisselen. Een abonnement met wisselservice kost 50 euro per jaar.

Wil je meer lezen? Ga dan naar de website van Kunst&Zo.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud