Volg ons
Search
Close this search box.
Marjolijne Lewis

Marjolijne Lewis nieuwe bestuurder van S&L Zorg

Marjolijne Lewis, momenteel nog bestuurder bij MEE-Rotterdam Rijnmond, wordt vanaf 1 februari de nieuwe bestuurder van S&L Zorg.

Marjolijne heeft niet alleen veel ervaring met het voldoen aan de vraag van mensen met een beperking, maar ook ervaring en een opleidingsachtergrond gericht op arbeids- en organisatiepsychologie. Ze was van 2002 tot 2010 wethouder van de gemeente Spijkenisse en vervulde daarnaast functies binnen onder andere het onderwijs, de GGD en verschillende maatschappelijke stichtingen. Als bestuurder van MEE-Rotterdam Rijnmond heeft Marjolijne ervoor gezorgd dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de samenleving. Niet alleen door te helpen bij het vinden van de juiste zorg, maar ook door de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking.

De kennis en ervaring van Marjolijne Lewis sluiten precies aan bij de huidige tijd van grote veranderingen in de zorg. Waarin de uitdaging om goede zorg te bieden èn te voldoen aan de maatschappelijke opdracht steeds groter wordt.

Met de benoeming van Marjolijne Lewis verwacht S&L Zorg dan ook haar Menslievende Zorg een extra impuls te kunnen geven!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud