Volg ons
Search
Close this search box.

Kwaliteitsrapport 2020

Met dit kwaliteitsrapport proberen wij een beeld te geven van een jaar dat ons altijd zal bijblijven door de coronapandemie. Zorgen en verwondering kenmerken de eerste maanden van het jaar. Zorgen om de gezondheid van bewoners en medewerkers, om hun welbevinden. Maar ook verwondering over de compassie die we gevoeld hebben vanuit de samenleving om ons heen. We hebben ons gesteund en gewaardeerd gevoeld.

Ondanks alle zorgen is er dit jaar ook veel bereikt. We hebben laten zien dat we met elkaar door een crisis kunnen komen. Dat vraagt heel veel van iedereen die bij de organisatie betrokken was. De medewerkers hebben, samen met de verwanten en vrijwilligers, een geweldige prestatie geleverd door er voor de bewoners te zijn en voor elkaar. Ondanks zorgen om eigen gezondheid en welbevinden hebben zij de bewoners voorop gehouden. Een prestatie die alle lof en bewondering verdient!

Dit rapport blikt terug en laat zien waar S&L Zorg momenteel (voor) staat en wat er in 2020 gepresteerd is. En nog belangrijker, het laat ook zien wat de kwaliteit is die we hebben geleverd aan onze bewoners en deelnemers en wat ze er zelf van vinden.

Veel leesplezier!

Klik op de afbeelding hieronder om het Kwaliteitsrapport 2020 te lezen.

Na het afronden van het verslag kwam de commissie veiligheid, kwaliteit en innovatie van de raad van toezicht bij elkaar om samen met de bestuurder te reflecteren op vorm en inhoud. Hier is het verslag van deze reflectie te lezen.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud