Volg ons
Search
Close this search box.
Kunst&Zo Kunstsjop nieuwe naam

Kunstsjop wordt Kunst&Zo

20 april 2017: Onlangs is de nieuwe naam onthuld voor de vernieuwde Kunstsjop, namelijk: Kunst&Zo. De verbouwing van de nieuwe locatie verloopt voorspoedig. Er zijn artist impressions die het te verwachten eindresultaat al een beetje laten zien.

Op dinsdagavond 18 april kwamen kunstenaars, familie en medewerkers bij elkaar om de voortgang van de vernieuwing van de Kunstsjop te bespreken. De bijeenkomst begon verrassend, want de kunstenaars maakten de nieuwe naam bekend: Kunst&Zo. De naam werd diezelfde avond opgehangen in de ruimte waar Kunst&Zo zich gaat vestigen. Kunst&Zo komt aan het begin van het terrein van zorgwijk Lambertijnenhof in de centrale entree (Lambertijnenhof 200, Bergen op Zoom).

Artist impressions

Tijdens de avond werden ook artist impressions getoond van Kunst&Zo. Hiermee werd voor de kunstenaars en hun familie duidelijker wat er nu gebouwd wordt en hoe bijvoorbeeld het atelier er uit gaat zien. Wil je de bouw zien? Op de nieuwe locatie hangen ook Artist Impressions en mag je gewoon door de ramen naar binnen gluren!

Grote uitverkoop

Op de huidige locatie van de Kunstsjop (Kortemeesstraat 21, Bergen op Zoom) is inmiddels een grote uitverkoop begonnen. Voor een leuke prijs kun je prachtige kunst uitzoeken. Maak dus zeker gebruik van deze kans!

Dagbesteding

De Kunstsjop die verhuist, is een dagbestedingsactiviteit waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ze bedenken en maken prachtige schilderijen en keramische objecten. De kunstenaars halen hun inspiratie uit de wereld om hen heen, de dingen die ze meemaken. Regelmatig werken ze in opdracht, dan diepen ze een thema uit en maken een kunstwerk ‘op maat’. Door de Kunstsjop te verhuizen naar Lambertijnenhof in de wijk Meilust hoopt S&L Zorg deze levendige wijk nog meer te kunnen bieden. Ook is het voor meer cliënten mogelijk bij de Kunstsjop betrokken te zijn, omdat de bereikbaarheid verbetert. Nog een belangrijke verbetering is dat de Kunstsjop direct gekoppeld kan worden aan andere ateliers, zoals de kaarsenmakerij die nu al gevestigd zijn op Lambertijnenhof.

Eind mei zullen de kunstenaars voor het eerst aan het werk zijn in hun nieuwe Kunst&Zo.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud