Volg ons
Search
Close this search box.
KUNST&ZO, S&L Zorg

Kunstsjop Bergen op Zoom verhuist naar Lambertijnenhof

De Kunstsjop in Bergen op Zoom verhuist . Centraal gelegen in de wijk Meilust, nabij MCD supermarkt komt aan het begin van het terrein van zorgwijk Lambertijnenhof een geheel nieuwe Kunstsjop.

Kunstsjop als dagbesteding

De Kunstsjop die verhuist, is een dagbestedingsactiviteit in de vorm van een atelier en winkel waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ze bedenken en maken prachtige schilderijen en keramische objecten. De kunstenaars halen hun inspiratie uit de wereld om hen heen, de dingen die ze meemaken. Regelmatig werken ze in opdracht, dan diepen ze een thema uit en maken een kunstwerk ‘op maat’.

Verbeteringen

Door de Kunstsjop te verhuizen naar Lambertijnenhof in de wijk Meilust hoopt S&L Zorg deze levendige wijk nog meer te kunnen bieden. Ook is het voor meer cliënten mogelijk bij de Kunstsjop betrokken te zijn, omdat de bereikbaarheid verbetert. Nog een belangrijke verbetering is dat de Kunstsjop direct gekoppeld kan worden aan andere ateliers, zoals de kaarsenmakerij die nu al gevestigd zijn op Lambertijnenhof.

Naar verwachting verhuist de Kunstsjop in mei 2017.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud