Volg ons
Search
Close this search box.
Tentoonstelling stadskantoor Roosendaal, kunstenaars S&L Zorg

Kunst in het stadskantoor

Kunst in het stadskantoor. Vanaf 15 januari is iedereen welkom in het stadskantoor van Roosendaal om de prachtige kunstwerken van o.a. kunstenaars Thierry, Astrid, Mariette, Ellen, Netty, Jimmy, Anne en Wim te bekijken. Zij werken bij de kunstzinnige dagbesteding van zorgwijk Sterrebos, onderdeel van S&L Zorg. Op 15 januari openden zij hun kunsttentoonstelling in het stadskantoor. Dat deden zij samen met wethouder Van Poppel. Een mooie samenwerking tussen S&L Zorg en de gemeente Roosendaal.

Vorig jaar bezocht wethouder Corné van Poppel Sterrebos en de bewoners van S&L Zorg. Hierop nodigde hij vorig jaar twee kunstenaars uit op zijn kantoor. Zij brachten enkele prachtige schilderijen mee om zijn kantoor meer kleur te geven. Daarop ontstond het idee voor een tentoonstelling in het stadskantoor. Wethouder Van Poppel: “Ik was onder de indruk van de kunstwerken van de kunstenaars. Hun kunst verdient het om door iedereen gezien te worden. Ik vind het geweldig dat we de hal van ons stadskantoor op deze manier kunnen gebruiken voor deze kunstenaars, maar ook vergaderruimtes en andere gezamenlijke plekken voor medewerkers hebben kunnen aankleden.”

Dat de kunstenaars een kleurrijke variatie aan kunst maken is te zien tijdens deze tentoonstelling. De kunst bestaat uit schilderijen en papierkunst. De tentoonstelling is de komende drie maanden te bewonderen.

Praktische informatie

Het stadskantoor is te vinden aan Stadserf 1 in Roosendaal. Tijdens openingstijden is de kunst te bewonderen. Het pand is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud