Volg ons
Search
Close this search box.

Kadosjop gaat verder als Kunst&Zo

De Kadosjop is een tijdje geleden verhuisd naar een prachtige nieuwe ruimte in de Zorgboulevard Roosendaal en binnenkort verandert er nog meer. De Kadosjop gaat namelijk verder onder de naam Kunst&Zo net als de gelijknamige vestiging op Lambertijnenhof. Vooral de uitstraling verandert, omdat de producten die nu gemaakt worden al goed passen bij deze nieuwe naam.

Om er een echte Kunst&Zo van te maken wordt ook het interieur aangepakt en komt er een spetterende belettering op de ramen. In juni 2019 vinden er op woensdagen wat werkzaamheden plaats en in juli is het afgerond.

We werken dan vanaf juli 2019 met twee locaties met dezelfde merknaam.

Ontstaan Kunst&Zo

In 2017 opende op Lambertijnenhof de eerste Kunst&Zo. Deze vestiging met een galerie en atelier was ontstaan na de noodzakelijke verhuizing van de toenmalige Kunstsjop uit de binnenstad, naar Lambertijnenhof. Hoewel noodzakelijk wisten we er wel een prachtig nieuw concept van te maken. Een fris interieur en ruime indeling zorgen voor ideale omstandigheden om kunst te maken en te laten zien.

Tweede vestiging Kunst&Zo in Zorgboulevard Roosendaal

In Roosendaal stond de Kadosjop in de tussentijd ook niet stil. Een verhuizing naar een veel prominentere ruimte in de Zorgboulevard Roosendaal (een locatie met o.a. Kellebeek College)maakte de weg vrij voor nieuwe plannen en ideeën. Gekozen werd om ook hier te gaan werken onder de naam Kunst&Zo en ook de binnen en buitenkant aan te pakken. Na een verbouwing in juni 2019 is er meer ruimte om de creaties uit te stallen en te tonen aan het publiek en zijn het atelier en de galerie nog aantrekkelijker om te bezoeken.

Gezamenlijke promotie

Doordat nu twee vestigingen werken onder één naam is er meer ruimte om het merk Kunst&Zo krachtiger in de markt te zetten. Er is hoop dat producten beter aan de man gebracht kunnen worden en bezoekers de weg nog makkelijker weten te vinden naar onze locaties.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud