Volg ons
Search
Close this search box.

Jubileumjaar S&L Zorg ten einde

We hebben een feestjaar achter de rug, en wat voor één! S&L Zorg bestaat dit jaar namelijk 30 jaar. De locatie Sterrebos is 30 jaar geleden, als eerste locatie van S&L Zorg, gestart. Lambertijnenhof kwam hier vijf jaar later bij, wat maakt dat deze locatie dit jaar 25 jaar bestaat. Dubbel feest dus. Gedurende het jaar hebben verschillende activiteiten een (extra) feestelijk tintje gekregen.

Opening dagbesteding Lambertijnenhof

Voornamelijk de maand september stond in het teken van feest. De maand begon gelijk al goed met de feestelijke opening van het vernieuwde dagbestedingsgebouw van Lambertijnenhof. Alle bezoekers konden het gebouw van voor tot achteren bewonderen. De deelnemers waren maar wat trots om de nieuwe inrichting en het nieuwe meubilair te laten zien.

Feestweek

Half september barstte de langverwachte feestweek los. Een week vol activiteiten voor onze bewoners en deelnemers. En wat hebben we met elkaar plezier gehad. We hebben genoten van het foodfestival, onze eigen bewoners, vrijwilligers en medewerkers op toneel, de bezoekjes van Bureau van de Glimlach, de theatervoorstellingen, de vossenjacht, de sportdag en natuurlijk het afsluitende glitterfeest. Het was een week om nooit meer te vergeten.

Jubileumfeest

Ook medewerkers en vrijwilligers werden getrakteerd op een feestje. In Theater de Maagd werd er teruggeblikt op 30 jaar S&L Zorg met een Luizterverhaal. Marjolijne Lewis opende daarna het feest. Op het podium van theater De Maagd speelde de band SOOPH het dak eraf. In de foyer draaide een DJ, zo was er voor ieder wat wils.

Jubilarisreceptie

De feestelijke maand september werd afgesloten met de jubilarisreceptie. Alle jubilarissen die dit jaar 25 jaar in dienst zijn in het zonnetje gezet in het OC van Lambertijnenhof. Uiteraard met een leuke attentie, gezellige muziek en een hapje en een drankje.

Symposium

In november hadden we nog eenmaal een feestje tegoed. Op 13 november 2019 organiseerde S&L Zorg een jubileum symposium met als thema: Positieve Gezondheid. De dag bestond uit twee delen. In de ochtend was er een successenmarkt waar successen op het gebied van positieve gezondheid, met elkaar werden gedeeld. In de middag was er een plenair programma met als sprekers: Marjolijne Lewis, Machteld Huber en Stephan Hopman.

Op naar het volgende jubileum!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud