Volg ons
Search
Close this search box.
Cliënten S&L Zorg op Prokkelstage

Jaarlijkse prokkelstagedag groot succes!

Bijna 100 cliënten van S&L Zorg deden vandaag, donderdag 15 juni, mee aan de landelijke prokkelstage en wat was het leuk! Onze cliënten cliënten hebben op veel verschillende plekken een ochtend stage gelopen, van de politie tot op basisscholen en van verzorgingscentra tot tuincentra. En allemaal kwamen ze terug met ontzettend enthousiaste verhalen.

De stageochtend werd gezellig afgesloten met een gezamenlijke lunch en een filmmiddag in de Ontmoetingscentra op Sterrebos en Lambertijnenhof. Ondertussen werd er door cliënten natuurlijk volop verteld over de leuke ochtend en wat ze allemaal mochten doen op hun stageplekken. Een erg succesvolle ochtend dus!

Prokkelstage?

Een prokkelstage is bedoeld als een snuffelstage waarbij de cliënt en het bedrijf elkaar, en elkaars mogelijkheden, kunnen leren kennen. Tijdens de prokkelstage gaat een cliënt een dag(deel) meelopen en helpen bij een bedrijf, organisatie of winkel. Een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een beperking én iemand zonder. Meer informatie over het prokkelen? Ga naar www.prokkel.nl 

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud