Volg ons
Search
Close this search box.
muziekgroep

Medewerker S&L Zorg start huisband voor cliënten

Muziekbegeleider Sander Berkvens is gek op drummen en muziek. Hij heeft zelf dan ook in veel bandjes gespeeld. De combinatie van zijn passie voor de cliënten van S&L Zorg en zijn passie voor muziek, bracht hem op een idee: Sander wilde, samen met collega Marlies Lambregts, een echte S&L Zorg-huisband oprichten! Zijn idee was dat cliënten die dit leuk vinden hierbij samen een bandje vormen. Maar, hoe begin je zo’n huisband?

Start van de huisband

Sander diende zijn idee in bij De leukste …plek, doorliep alle stappen en kreeg tijd en middelen om zijn idee uit te voeren. En het lukte hem, want afgelopen zomer vond de eerste repetitie van de S&L Zorg-huisband plaats. Inmiddels heeft Sander van de middelen die hij kreeg vanuit S&L Zorg verschillende muziekinstrumenten aangeschaft. Deze mogen de muzikanten eindeloos gaan gebruiken. Ze zijn nu dus officieel een échte huisband!

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld dus met een echte S&L Zorg band! Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

 

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud