Volg ons
Search
Close this search box.

Hackathon S&L Zorg: groot succes

Woensdag 28 september vond dé S&L Zorg Hackathon plaats in het OC van Lambertijnenhof. Maar liefst 21 deelnemers gingen aan de slag met een probleemstelling. De stelling was: Hoe gaan we met de helft minder personeel toch goede zorg leveren? In drie verschillende groepen, elk onder leiding van een teamcaptain, werd er een hele dag gewerkt aan een concept.

De concepten

De concepten werden in de avond gepitcht aan een vakkundige jury bestaande uit Jack van Ham (voorzitter RvT), Jaschenka Roedelof (manager HR), Eddy Bardewee (bewoner S&L Zorg) en Anky van Geel (manager servicebedrijf & vastgoed).

De volgende concepten zijn tijdens de Hackathon bedacht. Klik op het concept om een video van de pitch te bekijken.

Groep 1: Project duizendpoot
Groep 2: Ontzorg de zorg
Groep 3: Niet ik, niet jij, maar wij!

De winnaar

Na de pitches ging de jury in beraad. De jury gaf bij de prijsuitreiking aan dat alle drie de concepten prachtige ideeën zijn en voldoen aan de voorwaarden die waren gesteld. Een winnaar kiezen was dus ook een lastige opdracht. Toch vonden zij één concept er net iets meer bovenuit springen en dat was het concept “Niet ik, niet jij, maar wij!” van groep 3. Alle deelnemers uit de groep mochten een mooie handgemaakte schaal uitzoeken, gemaakt door leren/werken 3 van Sterrebos.

We kijken terug op een geslaagde dag waarin er ontzettend veel werk is verzet door de teams. We danken alle deelnemers voor hun bijdrage aan deze dag! We gaan aan de slag met een vervolg waarin de drie concepten worden meegenomen in de toekomstige strategie.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud