Volg ons
Search
Close this search box.
jubileumjaar

Geen jubileum voor S&L Zorg door rekenfout

Eerder deze maand kondigde S&L Zorg op social media haar 35-jarig jubileum aan. Tot grote verbazing en spijt blijkt het dit jaar echter helemaal geen jubileumjaar te zijn voor de zorgorganisatie. Er is een rekenfout gemaakt door uit te gaan van de opening van S&L Zorg (in 1989) in plaats van de oprichting van de stichting (in 1987). Alle jubileumactiviteiten worden daarom dit jaar afgelast en verplaatst naar 2027, als S&L Zorg 40 jaar bestaat.

Vera Hersbach, bestuurder van S&L Zorg, betreurt de fout enorm. “We dachten dit jaar echt 35 jaar te bestaan als S&L Zorg. De voorbereidingen voor de feestweek voor bewoners en deelnemers en het feest voor medewerkers en vrijwilligers in september dit jaar waren al in volle gang. Zo stuitten we ook op stukken uit de geschiedenis, waaruit bleek dat we in 1987 officieel zijn opgericht als stichting. En van dat jaartal moet je bij jubilea uitgaan”, aldus Hersbach.

Verplaatsen activiteiten

Gelukkig worden niet alle activiteiten meteen geannuleerd. “De activiteiten die voor dit jaar gepland stonden, verplaatsen we. Dit pakken we in 2027 gewoon weer op, als het een officieel jubileumjaar is en we 40 jaar bestaan”, belooft de bestuurder.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud