Volg ons
Search
Close this search box.

Geef je op voor schooljaar 2023-2024 van De Leerklas!

Voor bewoners en deelnemers van S&L Zorg is het vanaf nu weer mogelijk om zich op te geven voor schooljaar 2023-2024 van De Leerklas. Tijdens dit schooljaar wordt er lesgegeven aan de hand van drie thema’s. Op de afbeelding hieronder vind je het lesrooster. 

De lesdagen

Je kunt je opgeven voor één of meerdere thema’s. Uiteraard mag je je ook inschrijven voor alle thema’s. Op woensdag wordt er geen les gegeven, de dagen waarop je wordt ingedeeld heb je les van 9.30 tot 15.00 uur. Schrijf je je in voor ‘Ik en mijn fantasie’? Dan heb je of donderdag of vrijdag les, niet allebei.

Hoe geef ik me op?

Je kunt je tot en met zondag 13 augustus 2023 opgeven via dit formulier: https://forms.gle/x3qrtH4a9cD7K1RD9. Hierna gaan we met de aanmeldingen aan de slag. Uiterlijk vrijdag 1 september ontvang je vervolgens meer informatie over jouw lesrooster. Het is geen probleem als je in Roosendaal woont, want er zal vervoer van en naar Lambertijnenhof geregeld worden. Een inschrijving is overigens geen garantie voor een daadwerkelijke indeling. Dit wordt na 13 augustus pas uitvoerig bekeken, besproken en ingedeeld. 

Wanneer start het schooljaar?

Het schooljaar start op maandag 4 september. 

Vragen?

Indien je vragen hebt kun je deze stellen via leren1.lh@slzorg.nl.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud