Volg ons
Search
Close this search box.

Gedenkplek gerealiseerd in beide zorgwijken

Op het terrein van Sterrebos en het terrein van Lambertijnenhof is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan met de realisatie van een speciale gedenkplek. Deze bijzondere plek is tot stand gekomen dankzij de inzet en verlangens van bewoners, verwanten, medewerkers en vrijwilligers. De gedenkplek op Sterrebos werd op donderdag 16 november in gebruik genomen. Tijdens dit moment werd bewoonster Corina officieel herdacht. De gedenkplek op Lambertijnenhof werd dinsdag 21 november in gebruik genomen. Bij de gedenkplek op Lambertijnenhof is tevens ook een bankje, ontworpen door collega Dies, geplaatst. Tijdens dit moment werd bewoner Kelvin officieel herdacht.

De gedenkplek heeft als doel dierbare overledenen een speciale plaats te geven, waar zij op een liefdevolle manier kunnen worden herinnerd. Het is tevens een plek waar iedereen welkom is om troost en kracht te vinden bij verlies. We hopen dat de gedenkplek behulpzaam zal zijn bij het verwerken van verlieservaringen in het leven.

Vanuit de warmteviering blijft de overledene zichtbaar op het herdenkplekje met foto of symbool. De plaats nodigt uit om stil te staan, even te zitten en wat te mijmeren. Rond Allerzielen (begin november) volgt een herdenkingsbijeenkomst. Zo maken we het afscheid rond.  Je vindt de gedenkplek op Sterrebos naast het Centraal Kantoor. De gedenkplek op Lambertijnenhof vind je tegenover het OC.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud