Volg ons
Search
Close this search box.

Feestelijke steenlegging nieuwbouwlocatie Markiezaten

Ondanks de stromende regen vond afgelopen dinsdag een belangrijke mijlpaal plaats op de nieuwbouwlocatie de Markiezaten in Bergen op Zoom. De officiële steenlegging van ons toekomstige zorgcomplex vond plaats te midden van tientallen genodigden, waaronder toekomstige bewoners en medewerkers, die gelukkig droog stonden.

De ceremonie begon met een praatje van Jeroen de Bekker, algemeen directeur van VB Bouw. Hij sprak zijn waardering uit voor de aandacht die vanuit S&L Zorg wordt geschonken aan deze mijlpaal, aangezien dit niet vanzelfsprekend is. De Bekker benadrukte tevens het belang van samenwerking: “De samenwerking tussen S&L Zorg, de installateurs, onze collega’s van VB Bouw en alle andere betrokkenen verloopt heel prettig en vormt de sleutel tot succes. Resultaat komt binnen dit project perfect samen.”

Het woord was vervolgens aan René van Donschot, lid van het managementteam van S&L Zorg. René verwelkomde alle aanwezigen, met speciale aandacht voor toekomstige bewoner Ruben Bolder. Ruben had de eer om de officiële steen te leggen en verscheen op deze bijzondere gelegenheid strak in pak, stralend van oor tot oor. Met een knipoog meldde René dat Ruben eigenlijk een gouden steen wilde, maar dat dit te kostbaar was. Ter compensatie prijken er nu gouden letters op de steen, dit tot tevredenheid van Ruben.

Na dit officiële moment werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een gezellige borrel in het Ontmoetingscentrum van Lambertijnenhof. Daar werd nog gezellig bijgekletst. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de bewoners naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 hun nieuwe woning betrekken.

De Markiezaten

In de nieuwe wijk de Markiezaten realiseren we een nieuw zorgcomplex voor 46 bewoners. Het nieuwe zorgcomplex zal in 2024 worden opgeleverd en komt in de plaats van de huidige woningen aan de Portugalstraat en de Diepenbrocklaan in Bergen op Zoom en het woonzorgcomplex in Wouw. Op de nieuwe woonlocatie krijgen alle bewoners, in tegenstelling tot de huidige woningen, een eigen badkamer en een pantry. Daarnaast komen er ook gezamenlijke woonkamers en keukens, want groepswonen blijft het uitgangspunt van onze organisatie.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud