Volg ons
Search
Close this search box.

Eventuele aankoop grond in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom hebben we een stuk grond (nieuwbouwproject De Markiezaten, zie stip op de kaart) op het oog waar we woningen willen realiseren voor de bewoners van de Diepenbrocklaan, Portugalstraat en een deel van Wouw. Het college van B en W van de gemeente Bergen op Zoom heeft reeds ingestemd met het aangaan van een koopovereenkomst. De Raad van Toezicht van S&L Zorg zal de komende tijd besluiten of S&L Zorg de grond daadwerkelijk gaat aankopen.

Wist je dat:

  • De Markiezaten grenst aan het natuurgebied het Markiezaatsmeer. Met een prachtige uitkijktoren en wandelroutes kun je de Brabantse natuur echt ervaren. Meer informatie.
  • De Markiezaten vlakbij de prachtige Boulevard aan de Binnenschelde is. In de zomer kun je hier genieten van water, zon en strand en met een beetje mazzel kun je er in de winter schaatsen. Meer informatie.
  • Je binnen 1 kilometer lopen vanaf de Markiezaten de volgende voorzieningen vindt: twee supermarkten, pizzeria, drogist, bakker, bloemist, sportcomplex, fitnessclub, cafetaria, wok, apotheek, huisartsenpraktijk, dierenarts, tandartsenpraktijk, etc.
  • Je binnen 2,5 kilometer midden in het historische centrum van Bergen op Zoom zit of bij De Zeeland met een groot aanbod aan winkels en bijvoorbeeld de bioscoop.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud