Volg ons
Search
Close this search box.
golftoernooi

Derde editie golftoernooi levert 7.000 euro op

golftoernooi
Michaël met één van de teams

Voor het derde jaar op een rij organiseerde de Stichting Vrienden van S&L Zorg een golftoernooi om geld in te zamelen voor extra’s voor mensen met een verstandelijke beperking. En het resultaat was 7.000 euro opbrengst. Hiermee wordt een bijzondere projector aangeschaft om mensen in de palliatieve fase ontspanning te bieden. Aan het golftoernooi deden verschillende bedrijven uit de regio mee.

Na een week van regen brak de zon door en startten met prachtig weer meer dan 60 deelnemers bij de golfbaan van Golf Wouwse Plantage aan de derde editie van dit toernooi. Zoals altijd was het doel geld inzamelen en een gezellige middag beleven, maar de winnaarsmentaliteit zat er natuurlijk ook een beetje in. Alle flights waren door bedrijven uit de regio gesponsord, uiteraard vooral om geld in te zamelen voor de bewoners van S&L Zorg.

Ook een traditie was de aanwezigheid van Michaël, die bij S&L Zorg woont. Ondertussen een bekende van terugkerende deelnemers. Hij reed samen met Jacqueline de Rijk, bestuurslid van de stichting, langs de deelnemers voor een praatje en een ijsje.

Albert Rommers (r) rijkt de cheque uit aan René van Donschot (l)

Na afloop was er een heerlijke barbecue voor alle deelnemers en werd bekendgemaakt wat de opbrengst was; een geweldig bedrag van 7.000 euro. De symbolische cheque werd direct uitgereikt door de penningmeester van de Stichting Vrienden van S&L Zorg: Albert Rommers aan René van Donschot manager bij S&L Zorg.

Aan het toernooi deden flights mee van de volgende bedrijven: Vermetten accountants en adviseurs, Rouws & Ceulen, Takka Invest, ABC Businessclub, De Brug Security, Bakkerij van den Bemd, Rijnart Int. Transport BV, Jan de Rijk Logistics, Restaurant LeJardin, TB Truck & Trailer Service, n/o Creative Haircare, Autobedrijf Arnold de Rijk, Madri Install Service, Helio Advocaten en Vriens Management & beheer. Naast de deelnemende bedrijven werd het toernooi ook nog gesponsord door: AvT Beheer, Verkeersschool Blom, Van Oers Accountants en Golf Wouwse Plantage.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud