Volg ons
Search
Close this search box.

De leukste pyjamaparty bij S&L Zorg

Op woensdag 10 mei was het zover: De leukste pyjamaparty bij S&L Zorg! Het was een wens van bewoner Lobke en cliëntondersteuner Mariska Nagelkerken. Het leek de twee leuk als alle bewoners, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers voor één dag in hun pyjama naar het werk zouden komen. Nog leuker zou het zijn als er die dag gezamenlijk geluncht zou kunnen worden bij de dagbestedingsgroepen en dat er aansluitend een toffe disco zou plaatsvinden in het Ontmoetingscentrum. En dit allemaal vanzelfsprekend in pyjama.

Feestelijke dag

Al snel bedachten ze dat dit echt een idee was om in te dienen bij De leukste …plek. De twee pitchten hun plan, legden hun wensen uit en kregen vervolgens een ‘go’ van de stuurgroep van De leukste …plek. De dames gingen gelijk in de regelmodus, zorgden voor een flyer, een lunch én een disco en daardoor was De leukste pyjamaparty op 10 mei tot in de puntjes geregeld. Vele bewoners, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers hadden hun pyjama aangetrokken (of gewoon aangehouden ;-)) en genoten mee van de feestelijke dag.

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld met deze pyjamaparty. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud