Volg ons
Search
Close this search box.
Dagbesteding Lambertijnenhof

Plantenbakken voor dagbesteding Lambertijnenhof

Bij de dagbesteding van Lambertijnenhof wilden de deelnemers en bewoners wel wat meer ruimte voor een moestuintje. De deelnemers van dagbestedingsgroepen Behouden 1, 2 en 3 vinden het namelijk erg leuk om plantjes te zaaien, of tomaatjes en aardbeien. Helaas was hier niet voldoende plaats voor in de tuin, maar daar wisten de groepen wel raad mee: er moesten plantenbakken komen voor de dagbesteding van Lambertijnenhof!

Zaaien, oogsten & genieten

De deelnemers en begeleiders van de groepen dienden hun idee in bij De leukste …plek. De stuurgroep van De leukste …plek zag dit idee ook wel zitten en dus mocht de dagbesteding van Lambertijnenhof plantenbakken laten maken. Er werden er maar liefst drie gemaakt, genoeg om in het voorjaar allerlei zaadjes te gaan planten. En naast het planten en oogsten zijn de groepen nog veel meer van plan. Want hoe leuk is het om van al die zelfgekweekte producten ook nog eens lekkere jam of tomatensoep te maken!? Mmm..

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld dus op de dagbesteding van Lambertijnenhof. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud