Volg ons
Search
Close this search box.
cd-presentatie dezelfde andere ik

Cd-presentatie Dezelfde Andere Ik

De bewoners van S&L Zorg inspireerden muziekbegeleider Sander Berkvens om eigen muziek te gaan maken. Al deze muziek bundelde hij in één album en dat bracht hij dit jaar uit. Het artwork van het album liet hij verzorgen door zijn collega-muziekbegeleider Dies de Bil. Dit leverde een heel gaaf album op.

Een echte cd-presentatie

Voor Sander was er alleen nog één ding dat miste om zijn album en de lancering compleet te maken: hij zou graag zijn cd presenteren en geven aan degenen die hem inspireerden zelf muziek te gaan maken; de bewoners van S&L Zorg. Hier wilde hij een echte beleving van maken, waarbij hij al snel dacht aan een cd-presentatie met optreden en natuurlijk de uitreiking van zijn cd aan iedere woning en dagbestedingsgroep van S&L Zorg. Om dit te kunnen regelen en bekostigen, besloot hij zijn idee te pitchen bij De leukste …plek.

Onvergetelijke middagen

Sander kreeg een ‘go’ om zijn idee uit te voeren en bestelde voldoende cd’s voor alle woningen en dagbestedingsgroepen. Daarnaast organiseerde hij twee cd-presentaties: één in het OC van Sterrebos en één in het OC van Lambertijnenhof. Beide presentaties werden druk bezocht en samen met gastmuzikanten Roos en Jolanda en met behulp van Richard Raaphorst, Dies de Bil, Remco Boogaart, Marjolein Huibers en het OC-personeel werden het twee middagen om nooit te vergeten.

cd-presentatie: dezelfde andere ik

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld met deze cd-presentatie. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud