Volg ons
Search
Close this search box.

S&L Zorg onthult buurtpreventieborden in zorgwijk Sterrebos

De buurtbewoners stonden maar gek te kijken toen op vrijdagmiddag 26 augustus de politie en handhaving het terrein van Sterrebos opreed. Gelukkig bleek het al snel te gaan om een feestelijke gelegenheid: de onthulling van echte buurtpreventieborden. Met deze onthulling zijn de bewoners van S&L Zorg officieel buurtpreventisten.

Extra ogen en oren in de wijk zorgen ervoor dat buurtbewoners zich veiliger voelen en dat het ook daadwerkelijk veiliger wordt in de buurt. Hier wilden de bewoners van S&L Zorg aan bijdragen. Zij lopen regelmatig in de wijk en houden dan graag een oogje in het zeil. Dit was dan ook de reden dat zij zich, samen met hun begeleiders, aanmeldden voor buurtpreventie Roosendaal. De gemeente stond hier enthousiast tegenover, regelde een training op maat en ondertussen heeft het buurtpreventieteam van S&L Zorg zelfs de officiële naam ‘Team Ster 019‘ ontvangen.

De bewoners trekken er inmiddels regelmatig op uit als buurtpreventieteam. Maar de echte ‘attentie buurtpreventie’ borden op het terrein van zorgwijk Sterrebos waren er nog niet. De gemeente zorgde er daarom voor dat deze geplaatst werden en op vrijdag 26 augustus werden ze feestelijk onthuld door buurtpreventie Roosendaal, onder toeziend oog van onze trotse buurtpreventisten!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud