Volg ons
Search
Close this search box.

Bouw Beemdkroon loopt op schema

De bouw van de Beemdkroon gaat nog steeds erg voorspoedig. Inmiddels zijn er diverse hoogtepunten geweest, waaronder natuurlijk de steenlegging en het bereiken van het hoogste punt op dinsdag 21 november. Inmiddels zijn we weer twee maanden verder en gaat het hard met de bouw. Als alles volgens planning blijft gaan, hopen we dat de locatie in kwartaal 2 van dit jaar wordt opgeleverd. De verhuizing zal dan volgen in kwartaal 3.

Verdeling bewoners en teams
De afgelopen weken hebben zowel bewoners als medewerkers te horen kregen in welke woning ze komen te wonen en te werken. De medewerkers en bewoners (behalve de bewoners uit Wouw) konden vooraf hun voorkeuren aangeven. Er is geprobeerd om met zoveel mogelijk wensen rekening te houden. De bewoners en medewerkers zullen uiteindelijk werkzaam zijn in drie verschillende teams, namelijk Beemdkroon 52a-b, Beemdkroon 52 c-d en Beemdkroon 52 e-f.

Inloopbijeenkomst Beemdkroon
Op dinsdag 23 januari was er weer een inloopbijeenkomst in het OC van Lambertijnenhof voor medewerkers, bewoners, verwanten en vrijwilligers van de Beemdkroon. De bijeenkomst werd druk bezocht. Bezoekers kregen via informatieborden en plattegronden de laatste details over de bouw, de ruimtes, de tuin, de planning en het verdere proces. Aan de hand van moodboards kregen ze ook een beeld van de uitstraling en sfeer van de gemeenschappelijke ruimtes en vaste interieurelementen. We kijken met tevredenheid terug op de bijeenkomst!

Tilliftsysteem plafond
Binnen de Beemdkroon zal een tilliftsysteem aan het plafond worden geïnstalleerd in één van de woongroepen. Dit systeem is ontworpen om het comfort van onze bewoners te vergroten en tegelijkertijd een ergonomische werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

Vlog Beemdkroon
Toekomstige bewoner Jeremy ging langs op de bouw om een kijkje te nemen. Natuurlijk filmde hij zijn bezoekje zodat wij kunnen meegenieten. Bekijk de vlog hier!

We noemen het nieuwbouwproject tegenwoordig geen Markiezaten meer, maar Beemdkroon omdat de straat ook zo zal heten.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud