Volg ons
Search
Close this search box.

Blije gezichten tijdens de jaarlijkse prokkelstagedag

Op donderdag 13 juni gingen maar liefst 120 bewoners van S&L Zorg op prokkelstage! Dit deden zij op diverse locaties in regio Roosendaal en Bergen op Zoom. Na het harde werken werd de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch voor alle prokkelaars, stagebegeleiders en vrijwilligers. Alle bewoners, en natuurlijk ook de stagebegeleiders, hebben een dag gehad om nooit te vergeten. 

Een extra prokkeldag

Nieuw dit jaar was de extra prokkeldag op dinsdag 11 juni. Deze werd speciaal georganiseerd voor bewoners en deelnemers waarvoor het lastig is om extern te gaan prokkelen. De extra prokkeldag vond plaats bij Sterrebos en bestond uit verschillende beleefmomenten voor de bewoners. Er waren lammetjes, er was een wellness, een kapster en er was muziek. Een meer dan geslaagde dag dus!

Prokkelstage?

Een prokkelstage is bedoeld als een snuffelstage waarbij de cliënt en het bedrijf elkaar, en elkaars mogelijkheden, kunnen leren kennen. Tijdens de prokkelstage gaat een cliënt een dag(deel) meelopen en helpen bij een bedrijf, organisatie of winkel. Een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een beperking én iemand zonder. Meer informatie over het prokkelen? Ga naar www.prokkel.nl

Geniet nog even mee van deze fantastische dag met onderstaande video. 

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud