Volg ons
Search
Close this search box.

Beweegtuinen op Lambertijnenhof en Sterrebos

Donderdag 10 september is in zorgwijk Lambertijnenhof de beweegtuin geopend. De beweegtuin is speciaal voor onze bewoners en deelnemers gecreëerd, zodat ze actief buiten bezig kunnen zijn. De beweegtuin bestaat uit een multifunctioneel sportveld en een jeu-de-boulesbaan.

De beweegtuin is geopend vanwege het 30 en 25-jarig bestaan vorig jaar van de zorgwijken van S&L Zorg. S&L Zorg had de wens om de bewoners en deelnemers een mooi cadeau aan te bieden. Dit cadeau is mede gerealiseerd door de Stichting Vrienden van S&L Zorg.

De beweegtuin is geopend door onze bestuurder Marjolijne Lewis samen met Frank Claessens, voorzitter van de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Dit deden ze door samen met de bewoners voor het eerst de jeu-de-boulesbaan te gebruiken. De jeu-de-boulesbaan is ook te gebruiken voor bezoekers van het terrein. Zo kunnen de bewoners bijvoorbeeld samen met buurtbewoners een potje jeu-de-boules spelen.

In zorgwijk Sterrebos in Roosendaal is ook een beweegtuin aangelegd. Deze tuin heeft ook een jeu-de-boules-baan en verschillende speeltoestellen. De officiële opening van de beweegtuin op Sterrebos is vanwege de Corona uitgesteld.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud