Volg ons
Search
Close this search box.
bergse wijngilde

€ 3.700,- voor Vrienden van S&L Zorg dankzij Bergse Wijngilde

Op 14 april organiseerde de Bergse Wijngilde Sucellus een art-food-wine event. Doel van het evenement was geld ophalen voor de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Maar liefst zeventig deelnemers hadden zich die middag verzameld in het Ontmoetingscentrum van Lambertijnenhof om te proeven van heerlijke wijnen, kennis te maken met lokale wijnboeren van De Heenwerf en De Brabantse Wal en mee te doen aan de kunstveiling, waarbij kunst gemaakt door deelnemers van S&L Zorg onder de hamer ging. De middag bracht maar liefst € 3.700,- op voor het goede doel. 

Doel behaald

Henk Beukman, lid van de Bergse wijngilde en tevens voorzitter van de Stichting Vrienden van S&L Zorg, spreekt over een geslaagde middag. “Het doel van de middag was om de bekendheid van de wijnclub te verhogen, geld in te zamelen voor de stichting en natuurlijk een leuke middag voor iedereen. Dat zich hiervoor zeventig deelnemers hadden gemeld is fantastisch. En we kunnen zeggen dat we met een gezellige bijeenkomst, kennismaking met verschillende mooie wijnen van lokale wijnboeren en een opbrengst van € 3.700,- voor de Vrienden van S&L Zorg het doel van de middag zeker hebben behaald”, zegt Beukman trots.

De Stichting Vrienden van S&L Zorg

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is opgericht om extra meerwaarde te bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten ze mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud