Volg ons
Search
Close this search box.
drukkerij en stichting babyspullen

S&L Zorg werkt samen met Stichting Babyspullen

S&L Zorg werkt samen met Stichting Babyspullen. Deze stichting zamelt gebruikte en nieuwe babyspullen in om baby-startpakketten van te maken. Dit doen zij voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. En twee dagbestedingsgroepen van S&L Zorg helpen ze hier een handje bij!

Wat doen de dagbestedingsgroepen precies?

De dagbestedingsgroepen, die gespecialiseerd zijn in productiewerk, zijn een inzamelpunt en voorsorteerlocatie voor de stichting. Dit betekent dat zij, in opdracht van Stichting Babyspullen, alle spullen die aangeleverd worden in het Centraal Kantoor van Sterrebos of bij de receptie van Lambertijnenhof gaan categoriseren en sorteren op bruikbaarheid. Deze gesorteerde spullen gaan vervolgens naar de hoofdvestiging van Stichting Babyspullen en daar worden de baby-startpakketten vervolgens gemaakt.

Jij kunt ook helpen!

Iedereen kan babyspullen in komen leveren bij S&L Zorg. Hiervoor staan er rode containers van Stichting Babyspullen op het Centraal Kantoor van Sterrebos (Onyxdijk 161a in Roosendaal) en bij de receptie van Lambertijnenhof (Lambertijnenhof 200 in Bergen op Zoom). Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur kunnen hier nette babyspullen in goede staat ingeleverd worden. Grote artikelen zoals Maxi-Cosi’s of wipstoelen kunnen niet ingeleverd worden. Hieronder zie je een lijstje met wat er allemaal ingeleverd kan worden. Kom dus zeker eens langs als je spullen kunt missen of niet meer gebruikt.

drukkerij en stichting babyspullen

Hopelijk kunnen we met deze samenwerking veel aanstaande ouders in Nederland, die het financieel moeilijk hebben, verrassen met een prachtig pakket!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud