Volg ons
Search
Close this search box.
bergse wijngilde

Art-food-wine event om Vrienden van S&L Zorg te steunen

De Bergse Wijngilde Sucellus organiseert op zondag 14 april een Art-food-wine event om geld op te halen voor de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Tijdens het evenement zal er een introductie met zowel de stichting plaatsvinden als met de Bergse wijngilde. Daarna zal er een interview zijn met de wijnbrouwer(s) van het domein De Brabantse Wal en Landgoed Heenwerf. Het inhoudelijke programma wordt afgesloten met een veiling voor het goede doel, om vervolgens de proeverij met twee wijnstands, hapjes en een tentoonstelling met kunst gemaakt door de deelnemers van S&L Zorg te openen.

Wanneer, hoe laat en waar?

Het evenement vindt plaats op zondag 14 april van 14.30 tot 18.00 uur in het Ontmoetingscentrum van Lambertijnenhof in Bergen op Zoom (Lambertijnenhof 209, 4614 CH Bergen op Zoom).

Kosten

Om deel te nemen aan het evenement betaal je € 17,50 per persoon. Deze prijs is inclusief 1 consumptiebon, een hapje en natuurlijk een bijdrage aan de stichting. Voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 7,50. Tijdens het evenement zijn er consumptiebonnen te koop. Deze kosten € 4,- per stuk (ook dit is inclusief bijdrage aan de stichting).

Inschrijven en betalen

Om deel te nemen aan het evenement is inschrijving vereist. Je kunt jezelf inschrijven door te mailen naar secretariaat.sucellus@gmail.com. Het bedrag van € 17,50 per volwassene en € 7,50 per kind dien je vervolgens voor 1 april 2024 over te maken op rekeningnummer NL37 INGB 0008 1950 78.

Word ook een vereniging van NIX! | KNBSB

Bron foto: Valeria Boltneva, Pexels.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud