Volg ons
Search
Close this search box.
Overdracht klusbus tuingroep 2

Aanvragen

In het afgelopen jaar heeft het Coronavirus op velerlei manieren het leven van mensen beïnvloed. Eind 2019 hebben wij met gepaste trots en enthousiasme op de verwantenavonden verteld over de oprichting van de Stichting Vrienden van S&L Zorg en de relatie met S&L Zorg. Ook hebben we over onze voorgenomen activiteiten verteld. Verwanten en bewoners hebben ons na afloop bevraagd over het waarom van de stichting en hoe hieraan medewerking te verlenen. Aan het Coronavirus is te wijten dat de voorgenomen activiteiten in de ijskast moesten worden gezet.

Dit alles leidt ertoe dat we de aanvragen om een financiële bijdrage soms tot onze spijt hebben moeten afwijzen, vanwege het niet voldoen aan de voorwaarden, maar gelukkig hebben wij ook een aantal kunnen honoreren. Ook hebben wij nog enkele aanvragen in behandeling.

Medio maart/april 2021 zullen wij u hierover uitvoeriger informeren.

Aanvraag voorwaarden 

Op de website van Vrienden van kunt u nalezen op welke wijze u een aanvraag kunt indienen en dat daarvoor het aanvraagformulier dient. Ook leest u op de website wat de voorwaarden zijn om voor een bijdrage in aanmerking te kunnen komen. Een aanvraag die niet vergezeld gaat van het desbetreffende aanvraagformulier levert vaak extra correspondentie op. Dat is jammer.  Daarom raden wij u aan om vooraf kennis te nemen van de informatie.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud