Elk jaar in november voert popkoor Muzikaèl een spetterende show vol zang en dans op in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Ook dit jaar belooft de show, genaamd ‘Soundtrack’, weer een heus spektakel te worden. Muzikaèl is al lang aan het repeteren en op vrijdagavond 4 november vindt de generale repetitie plaats. Hierbij zijn de bewoners van S&L Zorg van harte welkom! Bewoners en hun begeleiders, vrijwilligers en/of verwanten kunnen de show kosteloos bijwonen. Consumpties zijn wel voor eigen rekening.

De show begint om 20.00 uur en wordt opgevoerd in twee delen. Na het eerste deel (van ongeveer 50 minuten) is er een half uur pauze. Als je als bewoner maar één deel van de show wilt bijwonen, is dat dus geen enkel probleem! In totaal duurt de avond tot ongeveer 22.30 uur. Voor meer informatie over Popkoor Muzikaèl kun je een kijkje nemen op hun website, facebookpagina of instagram. Het is aan te raden om van tevoren de socials of de website van De Kring even te checken om te kijken of er geen bijzonderheden zijn.

Geef je op!

Als een bewoner naar deze theatervoorstelling wilt, is het de bedoeling dat de bewoner dit zelfstandig, met begeleider, vrijwilliger, verwant of gezellig met heel de woning doet. Er wordt hiervoor niets geregeld vanuit S&L Zorg. Maar, omdat Schouwburg De Kring graag wil weten hoeveel personen ze ongeveer kunnen verwachten en met hoeveel rolstoelen of rollators zij rekening kunnen houden, willen we de bewoner (of begeleider) wel vragen dit aanmeldformulier in te vullen.

Geplaatst op: 27 september 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Typ hier uw zoekopdracht

X