Onze kunst kun je ook wisselen…

Kunstuitleen, laat je steeds verrassen!

Wat is leuker, dan steeds een nieuw kunstwerk in huis? Of een gang vol met kunst, die regelmatig wisselt? Kunst&Zo Bergen op Zoom en Kadosjop Roosendaal bieden beiden een KUNSTUITLEEN service. “Kunst toegankelijk maken voor iedereen” is het uitgangspunt.

Voor 25 euro per jaar sluit je een abonnement af en kun je een kunstwerk lenen dat je zelf uit de collectie kiest. We kunnen de kunst ook éénmaal per jaar bij je komen omwisselen. Een abonnement met wisselservice kost 50 euro per jaar.

Kom naar één van de winkels om te vragen naar de mogelijkheden, onze collectie te bekijken en/of een abonnement af te sluiten.

KUNST&ZO, S&L Zorg
KUNST&ZO, S&L Zorg

Atelier, galerie en uitleen

Als je naar één van onze locaties komt, kun je de kunstenaars ook echt aan het werk zien. Ze vinden de aandacht en het directe contact met klanten erg fijn. De variatie in kunst is enorm. Van schilderijen tot keramiek en van cartoons tot landschappen.

Ook voor bedrijven

Kunst in uw bedrijf geeft uw pand een unieke kleurrijke uitstraling, maar kunst gemaakt door onze kunstenaars is natuurlijk ook nog maatschappelijk verantwoord. Onze kunstenaars werken met professionele materialen, zodat het kunstwerk gedurende jaren optimaal blijft. En ze kunnen desgewenst zelf aangeven wat de inspiratie is geweest.

Kunst in opdracht is ook mogelijk. Zo maakten we in opdracht al beelden voor in tuinen en mozaïekbanken, maar ook kunstzinnige voorwerpen, zoals prullenbakken. Lees ook meer over de ANBI-status van S&L Zorg als u overweegt een donatie te doen.

Gebruikt u onze unieke wisselservice, dan komt periodiek een kunstenaar samen met een begeleider bij u langs om de kunst om te wisselen. Fantastisch voor onze kunstenaars om zo in contact te komen met hun klanten!

Wat maken we bijvoorbeeld allemaal?

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk, een prachtig (thema) schilderij voor uw bedrijfspand, een unieke kunstbeleving? Wij kunnen u helpen.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers van Kunst&Zo Bergen op Zoom of de Kadosjop Roosendaal, we geven u graag een rondleiding of nodigen u uit voor een van onze exposities.

Typ hier uw zoekopdracht

X