Zoals je weet kampen we, net als heel veel andere organisaties, met een groot tekort aan personeel. Daarom is het op heel veel locaties momenteel ontzettend druk en vragen we het uiterste van onze medewerkers. We doen momenteel al veel op het gebied van het werven van nieuwe medewerkers, maar vanaf volgende week staat er iets groots te gebeuren. We starten dan namelijk met een grootschalige wervingscampagne in de regio. De naam van de campagne is: Ervaar het verschil. Met de campagne willen we mensen overhalen om eens met ons in gesprek te gaan en letterlijk het verschil bij S&L Zorg te ervaren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden bij ons, ook als je nog geen diploma in de zorg hebt.

Medewerkers Ilse, Demi en Renate staan centraal in de campagne. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal over het werken bij S&L Zorg. Ook bewoner Eva (beter bekend als de Razende Reporter) draagt haar steentje bij in de campagne. Zij speelt de hoofdrol in een wervingsspotje in de bioscoop.

In de campagneperiode kan eigenlijk niemand meer om S&L Zorg heen. We zijn namelijk zichtbaar:

– Op borden langs de weg in maar liefst 8 omliggende regio’s voor de duur van twee weken. Zie afbeelding bij bericht.

– Met een huis-aan-huis flyer in maar liefst 7 omliggende regio’s. Zie afbeelding bij bericht.

– Op social media met een betaalde campagne (Facebook, Instagram en LinkedIn) voor de duur van vier weken. Zie afbeelding bij bericht.

– In de bioscoop met een wervingsspotje (C-Cinema in Bergen op Zoom en Roosendaal) voor de duur van vier maanden. Klik hier om de video te bekijken.

Geïnteresseerden worden doorverwezen naar de pagina www.werkenbijslzorg.nl/ervaarhetverschil. Bij interesse kunnen ze binnen een week bij ons op gesprek komen.

Help je mee?

Ook jij kan jouw steentje bijdragen. Als medewerker of vrijwilliger ben je namelijk een hele belangrijke ambassadeur van S&L Zorg. Jij weet immers als geen ander hoe het is om bij ons te werken. Vertel daarom aan iedereen die het maar wil horen hoe het is om bij ons te werken. Stuur ze door naar onze werken bij website en wijs ze op de diverse mooie vacatures. En weet je wat nu zo leuk is? Als iemand via jou als medewerker in dienst komt, krijg jij € 500 bruto aanbrengbonus als bedankje. We doen het samen!

Geplaatst op 23 november 2022

 

Typ hier uw zoekopdracht

X