Bij de Creatief dagbesteding zijn cliënten vooral creatief bezig. Er worden nieuwe producten gemaakt en bedacht. Je gaat aan de slag met die producten die je leuk vindt en waar jij binnen jouw mogelijkheden een bijdrage aan kunt leveren. 

Creatieve producten

De activiteiten zijn uiteenlopend. Van handwerken tot het gieten van kaarsen, en het maken van zeep. Van het werken met keramiek tot het werken met papier en andere creatieve materialen. Cliënten maken ook producten op aanvraag. Bijvoorbeeld creatieve traktatiehouders voor kinderfeestjes.

En er gaan ook producten naar KUNST&ZO in Bergen op Zoom en de Kadosjop in Roosendaal. Daar worden de creatieve producten verkocht. In deze sjops werken cliënten van S&L Zorg tijdens de dagbestedingsuren. Er is ook een kunstuitleen waar veel particulieren en bedrijven in de regio gebruik van maken. Op deze manier zijn de producten en de kunst overal in de regio te zien!

Arbeidsmatig werk

Sommige cliënten doen naast het creatieve werk ook arbeidsmatig werk. Hierbij kun je denken aan het maken van vliegergordijnen en bloembuisjes.

Carl Bouwens Kunstsjop
potlood, creatief, kleuren, S&L Zorg

Lees ook deze verhalen over onze creatieve dagbesteding

Typ hier uw zoekopdracht

X

Send this to a friend