Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?
Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?
Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?
Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Maak jij de dag van onze cliënten?

Er zijn altijd meer vrijwilligers welkom bij S&L Zorg. Dus heb je interesse om vrijwilliger bij S&L Zorg te worden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

De introductie kent vier stappen:

  1. Als je interesse hebt, neem je contact op en drink je een bakje koffie of thee met onze coördinator Vrijwilligerswerk Sabine de Kok. Zij legt je alles uit over S&L Zorg en het vrijwilligerswerk.
  2. We gaan eens kijken bij een woning of een dagbestedingslocatie en drinken daar ook een bakje koffie of thee, samen met cliënten.
  3. Op basis van de informatie die je op dit moment hebt, neem je nu pas een besluit of je echt interesse hebt.
  4. We gaan rustig starten met vrijwilligerswerk en bespreken regelmatig met elkaar hoe het gaat.

Interesse? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Je kunt ook altijd bellen via 088 7777 444 en vragen naar onze coördinator Vrijwilligerswerk Sabine de Kok, of mailen naar: vrijwilligerswerk@slzorg.nl.

Dagelijks zijn er bij S&L Zorg vrijwilligers betrokken bij het leven van onze cliënten. Dat vinden wij heel fijn, want zij kunnen vaak net dat extra bieden. Vrijwilligers maken de dag van onze cliënten nog net wat fijner.

De mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk bij ons zijn er in verschillende vormen. Je kunt denken aan vrijwilligerswerk binnen een woon- of dagbestedingslocatie, ’s avonds of overdag. Samen een stuk fietsen, de tijd nemen voor persoonlijke aandacht of een goed gesprek, samen een keertje zwemmen. Ogenschijnlijk gewone dingen, maar voor onze cliënten bijzondere activiteiten die het leven mooier maken.

Wat bieden wij jou?

Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van jou als vrijwilliger. Onze afspraken samen leggen we netjes vast in een vrijwilligersovereenkomst. Gemaakte reiskosten worden vergoed en S&L Zorg heeft een verzekering afgesloten voor persoonlijke aansprakelijkheid en ongevallen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van de coördinator Vrijwilligerswerk. En natuurlijk een hele leuke en dankbare werkomgeving!

Vrijwilligerswerk in alle maten

Er is een grote kans dat wij vrijwilligerswerk hebben voor jouw wensen. Zo zoeken we altijd vrijwilligers voor verschillende woon- en dagbestedingsgroepen. Hierbij kun je een dagdeel per week, ’s ochtends van 9.30 uur tot 12.00 uur of ’s middags van 13.00 uur tot 15.00 uur of in de avonduren/weekend ondersteunen bij één of meerdere activiteiten met cliënten. Voor zowel Lambertijnenhof in Bergen op Zoom als voor Sterrebos in Roosendaal hebben we vrijwilligerswerk voor jou, maar ook op onze andere zorglocaties in de regio. En we organiseren leuke activiteiten die alleen mogelijk zijn met de hulp van jou als vrijwilliger.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wandelen met cliënten
  • Fietsen met cliënten
  • Ondersteunen en zwemmen met de cliënten
  • Ondersteunen bij activiteiten zoals biljarten, winkelen, kopje koffie drinken etc.
  • Maken van uitstapjes naar bijv. de dierentuin, het zwembad en familiebezoek.

Typ hier uw zoekopdracht

X